Подяка від військових

Як відомо, золочівські школи розпочали новий навчальний рік акцією «Замість квітів – допомога армії», зібравши чималу кількість гуманітарної допомоги для українських вояків, що перебувають у зоні АТО. Слід сказати, що у гарячих точках антитерористичної операції побувало немало золочів’ян.

Громадськість міста не залишається осторонь від біди, яка спіткала східні землі нашої Батьківщини. Особливо чуйною у цей складний для України час виявилася молодь. Активна участь в акціях, спрямованих на допомогу армії, свідчить про високий рівень патріотизму та сформовану громадянську позицію молодого покоління.

8 вересня 2014 року представників учнівського та педагогічного колективів міських шкіл та Золочівського економічного ліцею було запрошено на урочисте шикування у в/ч 3007, під час якого командир частини, полковник Кулик Михайло Вікторович, особисто висловив подяку золочівським школярам за допомогу українській армії. Учні молодших класів подарували золочівським воякам патріотичну пісню, покликану підтримати бойовий дух офіцерів та солдатів.

Завершився захід цікавою екскурсією територією в/ч, показом військової техніки та розповіддю про сучасну зброю.

Ковалик Н.Ю.,
вчитель української літературиЗолочівського економічного ліцею

/Files/images/do_stattv/podyaka_vd_vyskovih/IMG_61820.jpg/Files/images/do_stattv/podyaka_vd_vyskovih/IMG_6205.jpg/Files/images/do_stattv/podyaka_vd_vyskovih/IMG_6207.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 390