Першовересень у ЗЕЛ

Перший день осені цьогоріч видався напрочуд сонячним і теплим. На ліцейному подвір’ї панував веселий гамір, а обличчя сяяли посмішками. Ліцейна родина приймала у свої обійми новачків та вітала гостей і ліцеїстів із початком нового навчального року.

Урочиста лінійка традиційно розпочалася Гімном України. Хвилиною мовчання вшанували полеглих бійців АТО, адже багато українців віддали свої життя за наше мирне небо.

У вітальному слові директора ліцею Заброцького Андрія Володимировича прозвучало побажання вихованцям і надалі тримати високу планку в навчанні. Представник Навчального центру НГУ підполковник Леськів Володимир Ярославович у своїй промові наголосив на актуальності вислову сучасного українського письменника С.Жадана про те, що «державу потрібно будувати власноруч, а не через «Фейсбук».

Одинадцятикласники побажали молодшим ліцеїстам стати гармонійною часткою ліцейної родини, а представники батьківського комітету подякували вчителям за невтомну працю.

Перший дзвоник у новому навчальному році покликав усіх на урок «Від проголошення Незалежності до нової України».

Учителі української мови

та літератури ЗЕЛ

Ковалик Н.Ю. та Олексин І.М.

Першовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛПершовересень у ЗЕЛ

Кiлькiсть переглядiв: 287