Урок мужності в ліцеї

6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Саме тому напередодні свята в Золочівський економічний ліцей завітав представник Навчального центру Національної гвардії України, підполковник Леськів Володимир Ярославович.

Під час зустрічі учні дізналися про особливості проходження військової служби, роль Збройних сил України в умовах конфлікту на Сході. Ліцеїстам було запропоновано переглянути відеоролик, головна ідея якого -захист територіальної цілісності держави.

Підполковник Володимир Леськів розповів дітям про перебування в зоні АТО. Слов’янськ, Дружківка, Краматорськ, околиці Донецька – місця виконання бойових завдань золочівських воїнів Національної гвардії України.

Найцікавішим для ліцеїстів був огляд споряджень та спецзасобів захисту, продемонстрованих військовослужбовцем. Учні мали змогу поміряти бронежилет ІV класу вагою 12 кг, одягнути каску з тактичними окулярами. Такі необхідні речі рятують життя наших захисників, адже бронежилет витримує постріл автомата, а тактичні окуляри - осколковий удар.

На завершення зустрічі гості відповідали на запитання молоді і запросили педагогів та їх вихованців на екскурсію в Навчальний центр.

Андрій Носкевич,
учитель предмета «Захист Вітчизни»
Золочівського економічного ліцею

Урок мужності в ліцеїУрок мужності в ліцеїУрок мужності в ліцеї

Кiлькiсть переглядiв: 326