Ліцеїсти в гостях у студентів ЛІБСу

/Files/images/do_stattv/lbs1/DSCN3442.jpg У четвер, у Львівському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України(ЛІБС УБС НБУ) відбувся третій традиційний профорієнтаційний проект “Один день із життя студента ЛІБС”.

Учні Золочівського економічного ліцею активно зголосилися відвідати цей проект, оскільки тісно співпрацюють із інститутом протягом кількох років. Участь у заході взяли семеро учнів із ЗЕЛу, а загалом, понад сорок старшокласників з інших львівських шкіл.

Мета проекту полягала у поданні вичерпної інформації про напрямки та діяльність цього закладу та показати участь студентства у житті інституту. У програмі, окрім класичної характеристики спеціальностей, – розповідь про Культурно-мистецький центр, студентську раду і студентський профком, студентську газету «Банк’О», спортивне життя ЛІБСу, його гуртожитки, військову кафедру і соціальні проекти, зокрема цьогорічний ІХ «Аукціон надій». Також кава-брейк, огляд сучасних комп’ютеризованих аудиторій, обід у їдальні та ділові ігри. Усе це дало нам змогу краще пізнати дружню і теплу атмосферу студентського життя та навіяло на роздуми про майбутній вибір професії.

Слід зазначити,що кредо цього закладу-навчити студентів удосконалюватися протягом усього життя. Тут навчаються ті, хто хоче навчатися“.
Детальна інформація про ЛІБС на сайті: http://www.lbi.wubn.net/index.php/ua/
Після завершення насиченої програми проекту ми поїхали додому, сповнені приємними враженнями. Я гадаю,що співпрацю між ЗЕЛом та ЛІБСом потрібно продовжувати та поглиблювати. Щодо золочівських старшокласників,то всі гарно та корисно провели час. Зараз дуже важливо обрати таку професію,яка стане частиною життя. А такі проекти допомагають цьому!

Ірина Рип’янчин,ліцеїстка групи Е-1

/Files/images/do_stattv/lbs1/Лібс.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 297