Вечір зустрічі з випускниками у ЗЕЛ

Ідуть роки… Час змінює світ, суспільство, людей… Та є дещо, непідвладне часові й моді. Те, що залишається незмінною частиною життя кожної людини. Її спогади… Годинник і календар невблаганні, а машину часу ще не винайшли. Але існує особливе свято… Вечір зустрічі з випускниками – унікальна можливість повернутися в дитинство, юність, у роки безтурботності та мрій.

2 лютого у стінах ЗЕЛ відбулася традиційна зустріч екс-ліцеїстів. Незважаючи на відмову від традиційного святкового концерту (у зв’язку із призупиненням навчання в закладах освіти району), вечір пройшов в атмосфері любові й розуміння, адже на захід зійшлися ті, для кого ліцей навіть крізь роки не втратив своєї магії. Невимушене спілкування, щемливі спогади, слова подяки – усе це створювало відповідний настрій. Гості залюбки гортали сторінки ліцейного літопису і згадували неповторні миті минулого…

Дуже приємним є те, що до ліцею приходять вчитися цілими династіями. На сьогодні в ЗЕЛ є учні, батьки яких теж були ліцеїстами…Не кажучи вже про тих, у кого тут навчалися брати і сестри. Серед випускників ліцею – медики, педагоги, підприємці, юристи, працівники IT-компаній, актори…Усіх галузей не перелічити! Головний меседж, який прозвучав з уст випускників, - ліцей навчив їх мислити… Хочеться подякувати за такі теплі слова, за любов і довіру, а ще за можливість дарувати знання й досвід усе новим і новим поколінням ліцеїстів.

Текст: Наталія Ковалик
Фото: Ірина Бірулін

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 245