Тиждень з предмета «Захист Вітчизни» у Золочівському економічному ліцеї

З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості, відданості служінню Батьківщині, підвищення інтересу до вивчення предмета «Захист Вітчизни» з 18 по 22 лютого у Золочівському економічному ліцеї проходив тиждень військово-патріотичного виховання. У рамках тижня було проведено ряд заходів. Учитель предмета «Захист Вітчизни» Носкевич А.Я. провів відкритий урок з учнями 10 класу з тактичної підготовки на тему «Основні риси загальновійськового бою».

До ліцею були запрошені представники медичної служби військової частини які провели тренінгові заняття з учнями 10-11 класів з медичної підготовки на тему «Надання першої медичної допомоги при переломах, пораненнях та опіках».

На базі військової частини було проведені практичні заняття з учнями 10 класу з вогневої підготовки на тему «Неповне розбирання та збирання автомата Калашнікова».

Також учні груп ПЛГ -1 і ПЛГ -2 виготовили листівки « Захисникам – героям», які будуть передані через волонтерів бійцям ООС.

Носкевич А.Я.
Учитель «Захисту Вітчизни»

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 253