Співпраця з поліцією

Співпраця з поліцією

У рамках співпраці між районним відділом поліції, соціальними службами та закладами освіти 5 жовтня до Золочівського ліцею завітали гості: практичний психолог відділення соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Андрій Брояко та старший інспектор ювенальної превенції Золочівського РВП Оксана Березіна.

Основною метою співпраці є створення умов для профілактики кримінальних та адміністративних правопорушень серед учнів і запобігання розповсюдженню негативних явищ серед дітей.

Гості провели з ліцеїстами профілактичні бесіди щодо формування здорового способу життя, соціальної відповідальності, взаємовідносин в учнівському колективі та попередження проявів булінгу, профілактики адміністративних та кримінальних правопорушень серед підлітків тощо.

Без сумніву, подібні зустрічі є цікавими та корисними. Адже вчителі для учнів є теоретиками в цій сфері, вони розповідають, навчають, наставляють. А представники поліції, практичні психологи – практики, які щодня стикаються із випадками правопорушень серед підлітків і молоді та бачать наслідки негативної поведінки чи вчинків.

Діти скористалися нагодою та поставили гостям багато запитань: яка відповідальність за булінг, за водіння мопедів без прав, що таке секстинг і т.п.

Розмова вийшла цікавою та повчальною. Щиро дякуємо за змістовну і таку потрібну зустріч!

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 132