Першовересень у Золочівському економічному ліцеї

Цьогоріч першовересень у Золочівському економічному ліцеї поєднав у собі святковий, урочистий настрій та тривогу, пов’язану із ситуацією на сході України.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих українців. У привітальному слові Заброцький А.В., директор ЗЕЛ, звертаючись до молоді, наголосив на необхідності національної єдності, подякував за вияв громадянської свідомості, адже замість традиційних букетів ліцеїсти принесли на лінійку пакунки з медикаментами, засобами особистої гігієни, іншими необхідними речами, які будуть передані у навчальний батальйон в/ч 3007.

На святі був присутній командир навчального батальйону, підполковник Романів І.І., який привітав ліцеїстів, батьків та педагогів з новим навчальним роком та побажав миру і злагоди. Заступник голови районної ради Леськів А.В. висловив упевненість у тому, що вихованців ліцею, як і всіх українців, чекає європейське майбутнє, адже якісні знання – це той скарб, який неможливо втратити.

«Україна – єдина країна», – це актуальне гасло стало темою першого уроку у цьому навчальному році. Трагічні події в Україні зайвий раз довели, наскільки патріотичною і небайдужою є наша молодь, а це вселяє віру у щасливе українське завтра./Files/images/do_stattv/1_veresnya/IMG_09631.jpg/Files/images/do_stattv/1_veresnya/IMG_0949.jpg/Files/images/do_stattv/1_veresnya/IMG_0942.jpg/Files/images/do_stattv/1_veresnya/IMG_0936.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 249