Словами про кохання

12 лютого 2016 року в Золочівському економічному ліцеї святкували День закоханих.

За нашими вікнами – сіре небо, мряка, холод, що пробирає до кісток… Але серця палають вогнем кохання і надії: у ліцеї – День Валентина. На свято зібралися усі: закохані пари, поки що самотні романтики та просто ліцеїсти, що хочуть відволіктися та розважитись.

«Ще ніколи свято для закоханих не було зайвим», - саме так вважають учні групи Е-1, що організувати веселе, і водночас романтичне свято для інших ліцеїстів. Розпочалося все з пісні «Вона» гурту «Плач Єремії»(саме вона стала «фундаментом» неофіційного гімну ліцею). А далі кумедні конкурси та солодкі призи заряджали публіку веселим настроєм увесь вечір. Хлопці, зокрема, збирали дівочу сумочку, намагалися створити вечірній макіяж та зачіски дівчатам, які погодилися стати моделями на час свята. Особливо цікаво було слухати запрошення на побачення у стилі XVII, XXI та XXV століть.

Родзинкою свята став енергійний Валентин (чи то пак Купідон), що невидимими стрілами вражав серця ще досі самотніх ліцеїстів, а своїм виглядом потішав зал.

«Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує». Саме під таким гаслом пройшов вечір закоханих у ліцеї, бо і романтики, і гумору було на святі вдосталь.

Усі, хто завітав на вечір, змогли почути авторську поезію Лілії Ковалик ,гру на гітарі Романа Кондратюка та веселі жарти дотепних дев’ятикласників.

На завершення свята організатори дійства вразили гостей своїм креативним підходом. Слова «Я люблю тебе» звучали одинадцятьма мовами світу, включаючи японську, арабську, турецьку та корейську .

Попередньо учні групи Е-1 провели соціальне опитування на вулицях міста Золочева. На запитання «Чи святкуєте Ви День Святого Валентина?» більшість опитуваних відповідали ствердно, а на питання «Чим будете тішити своїх близьких у цей день?» була відповідь: «Тим, що й завжди, своєю любов’ю та увагою».

Даруйте любов та турботу кожного дня і не забувайте казати своїм близьким: «Я люблю тебе!»

Лапсюк Юлія, Ковалик Лілія та Сабадаш Віталія,
ліцеїстки групи Е-1
Золочівського економічного ліцею

/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5695.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5720.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5721.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5731.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5751.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5744.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5747.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5757.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5760.JPG/Files/images/statt_2015/berezen/IMG_5747.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 299